JADŁOSPIS 04.11.2019 r.– 15.11.2019 r.

 

PONIEDZIAŁEK 4.11.2019 r.

Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami, ryż zapiekany z jabłkiem, brzoskwinią i sosem owocowym.

 

WTOREK 5.11.2019 r.

Krupnik z kaszą jęczmienną i zieloną pietruszką, udko z pieca, marchewka z groszkiem, ziemniaki.

 

ŚRODA 6.11.2019 r.

Zupa fasolowa, schab z pieca, kasza jęczmienna, buraczki.

 

CZWARTEK 7.11.2019 r.

Zupa grochowa, pierogi z kapustą i grzybami, owoc.

 

PIĄTEK 8.11.2019 r.

Zupa owocowa, ryba z pieca, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą.

 

___

 

WTOREK 12.11.2019 r.

Zupa ziemniaczana z zieloną pietruszką, łazanki z grzybami, kiełbaską i kapustą, jabłko.

 

ŚRODA 13.11.2019 r.

Rosół tajski, klopsiki w sosie pieczarkowym, brokuł na parze, ziemniaki z pietruszką.

 

CZWARTEK 14.11.2019 r.

Zupa krem z białych warzyw, chilli con carne, ryż, owoc.

 

PIĄTEK 15.11.2019 r.

Zupa jarzynowa, naleśniki z twarogiem i sosem owocowym.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE

KONTAKT MAŁGORZATA JUREK 608 103 088

NOWY NUMER KONTA DO WPŁAT NA OBIADY!

PŁATNOŚĆ W PAŹDZIERNIKU 2019

22 DNI X 6,50 ZŁ = 143,00 ZŁ TERMIN PŁATNOŚCI 4.10.2019

14 PAŹDZIERNIKA - DZIEŃ EDUKACJI NARODOWEJ - OBIAD NIE BĘDZIE WYDAWANY - ZOSTAŁ JUŻ ODLICZONY OD PŁATNOŚCI

 

Obiady gotowane zgodnie z rozporządzeniem ministra zdrowia z dnia 26 sierpnia 2015 r w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach.